Reisverslag 2014

Hieronder posten we van dag tot dag een verslag van onze rondreis door West-Amerika:

13 juli: van Kaatsheuvel naar Londen

14 juli: van London naar Las Vegas

15 juli: van Las Vegas naar Mammoth Lakes

16 juli: van Mammoth Lakes naar Yosemite NP

17 juli: Yosemite

18 juli: van Yosemite naar San Francisco

19 juli: San Francisco

20 juli: San Francisco

21 juli: van San Francisco naar Pismo Beach

22 juli: van Pismo Beach naar Los Angeles

23 juli: Los Angeles – Universal Studios en update

24 juli: Los Angeles

25 juli: van Los Angeles naar Kingman

26 juli: van Kingman naar Tusayan (Grand Canyon)

27 juli: Grand Canyon

28 juli: van Grand Canyon naar Monument Valley

29 juli: van Monument Valley naar Page

30 juli: Lake Powell

31 juli: Van Page naar Bryce

1 augustus: van Bryce naar Zion

2 augustus: Zion

3 augustus: van Zion naar Las Vegas

4 augustus: Las Vegas

5 en 6 augustus: terugreis

 

 

 

Advertenties

7 thoughts on “Reisverslag 2014

 1. Monique, Edwin, Bas en Mandy,
  Veel plezier met zn viertjes en maak er een onvergetelijke vakantie van.
  Groetjes Trea en William

 2. Hoi Edwin, Monique, Bas & Mandy,

  Jullie hebben al vele mooie dingen in South-West America gezien en aan ons laten zien!
  Geniet nog verder van jullie USA trip en van elkaar én bewaar alle mooie herinneringen.

  grt. André, Jolanda & de bende van 3

 3. Moon,

  via het amerikaforum ben ik op jullie blog terecht gekomen. Ik heb je reakties op het forum vaak gelezen, gezien veelal dezelfde reis en interesse.
  Zojuist heb ik nagenoeg je hele verslag gelezen, wauw!
  Alle maanden heb ik, net als jij, dagelijks het Amerika forum gelezen, alles utigezocht, en een reis samengesteld. (op het forum ben ik LeonL).
  Veel dingen hebben wij hetzelfde gedaan als jullie en wat heerlijk om jullie verslag te lezen, ik herken zoveel dingen en beleef de vakantie weer helemaal opnieuw. Wij zijn afgelopen maandag terug gekomen van 27 dagen West USA en zoveel dingen komen overeen. De heerlijke heenreis met de goede verzorging van Virgin, de Narrows, de schitterde stad San Francisco, het nieuwe Hampton Inn met het prachtige zwembad in Zion, en….. Las Vegas; Shoppen, veel lopen, nog meer shoppen, nog meer lopen en je verbazen over alles en nog wat!! En ook wij hebben het hele jaar gratis en voor niets gespeeld op MyVegas en hebben ons helemaal vol gegeten aan het overweldigende dinerbuffet in MGM.
  Ow ja, en die auto!! Wij hadden dezelfde auto als jullie, heerlijk ruim, de kinderen achterin worden als princessen vervoerd in die luxe stoelen. En wij hebben thuis ook een heerlijke 7-zitter, maar wat had ik moeite met mijn autosleutels inleveren bij Alamo.
  En ja, de hele vakantie dat relaxte gevoel en als je van Dusseldorf naar huis rijdt, moet je echt flink overschakelen, dat gehaaste en dat drukke verkeer, links weer inhalen en en ….

  En je omschrijft het prachtig. Een vakantie in Europa, 2 of 3 weken relaxen, luieren en liggen, en veel ben je toch stiekem met thuis bezig. Nu heb je een druk programma, de vele indrukken en inderdaad, het lijkt hoe verder je van huis bent, hoe minder je aan thuis denkt! Heerlijk toch! Ik snap precies wat je daarmee bedoelt, ik heb het ook zo ervaren. Wij zijn nog nooit zo lang van huis geweest, maar het voelt toch zo kort en ik heb geen enkel moment verlangt naar huis of iets of iemand gemist.

  Een prachtige reis hebben jullie gehad, en het is een genot om dit te lezen, zo herkenbaar en…. je kunt er niet vaak genoeg aan herinnerd worden.

  Ik heb nog 1 kleine waarschuwing voor je!
  Vorig jaar zijn wij in de meivakantie met onze 2 dochters (13 en 11) 2 weken door Amerika getrokken; Van LA, San Diego, Las Vegas, Valley of Fire, Zion, Bryce, Arches, Monument Valley, Grand Canyon. Wij waren van mening die wereldreis EENS te gaan maken, eenmalig.
  En, zoals jij ook zegt, krijg je vaak na je vakantie het gevoel van: waar ga ik volgend jaar naar toe. Dat gevoel heb ik ook altijd en in augustus, toen ik weer eens op het forum zat en die goedkope tickets van Dusseldorf naar Las Vegas zeg hebben we geboekt, WEER geboekt.
  De eenmalige ‘wereldreis’ naar Amerika kreeg een amper 3 maanden later al meteen zijn vervolg, we zijn dol op dit ideale vakantieland. De manier van reizen is heerlijk. De ruimte, de rust, de manier van rijden. Nu hebben we 2 jaar achter elkaar door het westen rond gereisd, en toen we Zion verlieten zeiden we tegen elkaar: dag mooi Zion, tot ooit! Maar niet te snel, het moet wel speciaal blijven.
  Maar de 2 dagen daarna in Las Vegas waren zooooo super! Wat een stad!
  Wij willen nu alweer terug, wij hebben, zoals zo velen op het amerikaforum het ‘ virus’ te pakken.
  (en stieken heb ik al gekeken naar tickets voor volgend jaar, weekje Florida met weekje Miami en Key West lijkt me wel wat, al denk ik dat er niets mooier is dan West USA).

  Moon, bedankt voor je reakties op het forum en bedankt voor mijn leuke ochtend, door het lezen van je verslag. Erg mooi en uhm…… succes met het uitzoeken van je volgende vakantie! hahaha.

  Houdoe!

  Leon

  • Hoi Leon

   Tjeeeee wat een super leuke en uitgebreide reactie! Ik heb mijn blog in eerste instantie gemaakt voor onze ouders (die het toch allemaal wel spannend vonden) en ons zelf (zodat alle indrukken ons goed bij zouden blijven). En ik verbaas me af en toe echt over de super leuke reacties die ik er op krijg, zelfs van mensen die ik niet ken (maar die mij nu wel een stukje beter kennen haha).
   Wat een overeenkomsten!
   Hebben jullie ook een blog bijgehouden?

   Misschien heb je al wel op het blog gezien dat wij ook voor Florida aan het plannen zijn?!!! Dus wie weet kunnen we elkaar nog van tips voorzien haha. En naar het westen gaan we zeker nog terug! Met Yellowstone bovenaan het lijstje. Maar ook Canada staat bij mij hoog op mijn verlanglijst 🙂

   Heel veel succes en voorpret met het plannen van de florida reis:) !!

   Houdoe ! (Dus ook nog eens Brabanders allebei haha)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s